fbpx

Automatische incasso

Automatische incasso
Het traject

Wij maken onderdeel uit van Hendriks Incasso. Hierdoor kunnen wij vanaf de facturatie het gehele traject voor u uit handen nemen. Wij doen er alles aan om de facturen vóór het incassotraject te vorderen, maar helaas lukt dit niet altijd.

Samen met u worden voorafgaan op maat gemaakte workflows opgesteld. Deze zitten gekoppeld aan de debiteurprofielen die gekoppeld zitten aan het betaalgedrag van de klant, ook wel risicoprofielen genoemd.

Wanneer de gehele workflow is doorlopen zullen wij overgaan tot het incassotraject. Er is dan alles aan gedaan om de betaling, zonder bijkomende kosten te vorderen.
Incasso 2.0

Hendriks Incasso werkt met een zelf ontwikkelde werkwijze genaamd "incasso 2.0". Haar aanpak is uniek in Nederland. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en een jong, enthousiast team weten we altijd tot een oplossing te komen.

Waar andere incassobureaus nog acceptgiro’s versturen en 100 keer bellen, hebben wij het geld al lang binnen via Whatsapp. Want wie kijkt er tegenwoordig niet dagelijks op zijn smartphone. Zodra de niet betalende klant met zijn mobiel online komt, krijgen wij een melding.

We bellen de klant op en sturen vervolgens per Whatsapp de onbetaalde factuur in PDF toe. Zo weten we precies of het bericht is ontvangen en gelezen. Vervolgens sturen we via de app een betaallink via Ideal en bellen we met de klant. Grote kans dat de klant op deze manier betaalt.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!


    Anderen bekeken ook