fbpx

Diensten


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Bekijk onze diensten.

Expertise

Met onze kennis en ervaring weten wij welke behandeling benodigd is voor de verschillende debiteurprofielen. Door hier gepaste workflows voor te maken, wordt er maximaal resultaat behaald. Wij blijven onszelf ontwikkelen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Werkwijze

Uw bedrijf zal ongetwijfeld verschillen van andere bedrijven binnen uw branche. De inrichting van de workflows zal dan ook volledig worden afgestemd op uw aanpak en manier van communiceren. Wij zullen hierin bijsturen en de workflows volledig maken.


Debiteurenbeheer

Een gestructureerd debiteurenbeheer draagt bij aan een goede cashflow voor uw onderneming. Het is een tijdrovende taak om dit zelf te regelen. Hendriks Debiteurenbeheer neemt het gehele traject voor u uit handen zodat u zich kunt richten op ondernemen.
Lees meer >

 

Workflows op maat

Elke branche is anders en elke branche vergt daarom een andere aanpak. Met uw kennis van de debiteuren en onze kennis binnen het creditmanagement maken we gezamenlijk worfklows aan. Deze zullen specifiek voor uw debiteuren worden gebruikt met als gevolg een snellere betaling.
Lees meer >

 

icon-risico

Risicomanagement

Door onze kennis van de verschillende debiteurenprofielen, weten wij de debiteuren al snel onder te brengen in verschillende categorieën. Deze categorieën koppelen wij aan een op maat gemaakte worfklow. Wij houden het gehele traject in de gaten en sturen bij indien dit nodig is.
Lees meer >

 

Automatische Incasso

Hendriks Debiteurenbeheer is onderdeel van Hendriks Incasso. De overgang van het aanmaningsproces naar de incassoprocedure verloopt dan ook vlekkeloos en gemakkelijk.
Lees meer >

 

ACTIEF IN HEEL NEDERLAND