fbpx

Risicomanagement

Risicomanagement
Kredietrapporten

Bij Hendriks Debiteurenbeheer werken wij met kredietrapporten. Deze geven ons inzichten in de financiële gezondheid van ondernemingen. Daarnaast komen er ook belangrijke gegevens naar voren over aansprakelijkheid en betalingsgeschiedenis.

Deze kredietrapporten leveren waardevolle informatie op waar u mee kunt schakelen. Staat het bedrijf bekend als een slechte betaler, is het misschien niet verstandig om goederen of diensten op krediet te leveren.

Op basis van de scores die uit de kredietrapporten volgen wordt de (potentiële) klant toegewezen aan een risicoprofiel waar een op maat gemaakte workflow aan zit gekoppeld.
Risicoprofielen

Wij hebben enorm veel ervaring met de verschillende soorten betalers. Hierdoor herkennen wij ze niet alleen snel, maar weten wij ook welke aanpak het beste werkt. Na herkenning van het risicoprofiel kunnen wij snel schakelen om ze te bereiken.

Deze risicoprofielen zijn gebasseerd op zowel uw ervaringen met de klant als de kredietrapporten met de daarbij horende scores. Daarbij is het ook belangrijk om te weten wat de achtergrond, wetten en regels zijn rondom de ondernemingsvorm.

De wetten en regels veranderen continue. Onze credit management specialisten zijn op de hoogte van deze veranderingen en worden regelmatig bijgeschoold om niks te missen.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!


    Anderen bekeken ook