fbpx

Workflows op maat

Workflows op maat
icon_algemenevoorwaarden
Wat is een workflow?

Een workflow beschrijft de werkwijze waarin medewerkers binnen een vaste volgorde de benodigde handelingen uitvoeren. Dit zorgt voor een effectievere inzet van mensen en tijd.

U herkent het vast en waarschijnlijk werkt u zelf ook met workflows: Eerst verstuurd u de factuur, daarna een herinnering en misschien ook wel een tweede. daarna komt er nog een aanmaning etc.

Bij Hendriks werken wij met geavanceerdere workflows welke makkelijk kunnen worden geïntegreerd en afgestemd op uw onderneming.
Op maat gemaakt

Samen met u stellen we workflows op. Wij combineren onze kennis van het vak met uw kennis van de debiteuren om zo tot de beste oplossingen te komen. Want niemand kent uw klanten beter dan u zelf.

Van begin tot eind worden de workflows opgesteld en afgestemd op de verschillende risicoprofielen. Ook de overgang tot incasso zal hierin worden meegenomen.

Indien het niet werkt zoals u wenst of wilt u na enige tijd een andere aanpak hanteren denken wij graag met u mee. Wij schakelen snel en houden graag rekening met uw voorkeuren.

Vraag nu vrijblijvend uw offerte aan!


    Anderen bekeken ook